DP BBM Lucu Bahasa Jawa

Kumpulan DP BBM foto gambar dan animasi/ bergerak lucu gokil dengan bahasa jawa/ jowo kromo ngapak atau jawa gaul, monggo kerso di download buat ketawa dan luacu-lucuan di Hp
dp bbm bahasa jawa sholat
Bahasa Jawa Sholat delok umurmu meh nganti kapan sadar mu mati kuwi rahasi allah mikir
Bahasa Indonesia : lihat umur kamu sampai kapan mau sadar kamu, mati itu rahasia Allah dipikir

dp bbm lucu jawa tulung/

DP BBM jawa lucu, Bahasa jawa : Tulung ya dipikir aja segeleme wudele dewek
Bahasa Indonesia : tolong ya dipikir jangan seenaknya puser sendiri

Pesan paket ebook OK


dp bbm lucu animasi bahasa jawa

Opo aku kudu ngomong wow ngono yo karo awakmu ngono ben awakmu kaget trus seneng dadi ngguyu, ora popo nek ngono njalukmu sing penting awakmu dadi senenge nang ati

dp bbm gambar animasi llucu jawa

DP BBm bahasa jawa ngopi ngadep tivi udud lan jegang njagong enak tenan nek ngene mas ati rasane bungah lan seneng koyo ora ono masalah lan ora ono dosane wae...


dp bbm foto lucu jawa kocak

Oleh ora pacarmu tak ijoli nogosari bro, oleh yo, tak ijole sak karong wes, opo njaluk ganti liyane? ganti sepeda motor mio ? honda? opo vespa? tenang mengko tak ganteni kui pacarmu sing ayu kinyis kinyis

dp bbm gambar woles jawa lucu

Wolas woles ndasmu kui uuuiett kasar bener bahasa jawanya, ngapurane rek kui wes biasa nggo omangan karo sedulur dewe malah nambah akrab lan semanak

bbm dp lucu jawa wangi tresno

Bahasa jawa DP Lucu wangi wangi banyu sabun tak rewangi adus kumkum tresnaku ra bakalan alum tak enteni yen sliramu purun

dp bbm bahasa jawa lucu gambar foto tresno seneng

Opo meneh aku dirangkul karo diambung sandalku karo sandalmu iso jejer wae atiku wes bungah seneng pol atiku, klik buat DP BBM

dp bbm lucu jawa kudu piye

Njur aku kudu piye jal nek ngene keadaane aku yo bingung marai stres mumet lan ruwet uripku, aku yo pengin seneng urip mulyo koyo liyane urip kepenak

dp bbm jawa bojo bojomu

mas koe ngindik opo to, ngindik bojomu arep tak behil ndase, trus aku isi bojo an karo kowe to enak tenan

dp bbm jawa urip kudu piye

Dp bbm lucu gambar foto iki urip ku piye uripmu? tangi mbadog mancal makaryo ngopi turu ihik ihik baleni maneh soko awal

dp bbm bahasa jawa mulu mu tak tuku

Andaikan mulutmu itu ada bpkb nya tak tuku rego piro wae asal iso tuku cangkemmu, walah kok kasar ngene bahasane hahaha

dp bbm lucu jawa panas ora umum

the hot is not public panase ora umum pol. opo enake mlebu kulkas ben adem karo mangan buah minum es

dp bbm lucu jawa sego kucing

aku tanpamu bagaikan sego kucing ilang karete ambyar ora karuan, sepi atiku ga ono awakmu mergo kangen ga ketulungan

dp bbm lucu gambar foto jawa pacar

Buk tumbaske pacar pacarku payu dituku koncoku alias pagar makan tanaman kui koncoku jan jahat tenan ora duwe wudel

dp bbm bahasa jawa tanggal tuwo

DP BBM bahasa jawa tanggal enom sih suwe duit wes entek iki urip arep nganggo opo jal

dp bbm lucu jawa mama papa

Kadung nyeluk papa mama ga rabi, yo ojo diguyu neng durung nikah to, jodoh ada ditangan Allah

dp bbm lucu bahasa jawa dompet togel

Dp bahasa jawa isi dompetku tergantung metune nomer togel hari ini, berapa keluar nomer togelnya nih bro biar dompetku bisa banyak uang.
hahahah